Vergeet zaterdag 18 december om 20.30 uur niet te kijken naar Scrooge Live bij Omroep MAX, op NPO 1. Live vanuit Leeuwarden vindt dan de tweede editie plaats van hét televisiespektakel boordevol warmte, live (kerst)muziek, humor en rake verhalen. 

Een sterrencast (met onder anderen Jeroen van Koningsbrugge, Joep van Deudekom, Karin Bloemen en Tygo Gernandt) brengt het iconische kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens opnieuw tot leven. Het eeuwenoude verhaal over de verbitterde vrek Scrooge werd ditmaal hertaald door Kinderhulpambassadeur Kasper van Kooten. Het belooft een bijzondere en humorvolle prachtshow te worden.

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnogstatistics, marketing om deze video te kunnen bekijken.
Voorpret: waarover gaat Scrooge Live en wie speelt welke rol?

Geef ze warmte!

Tijdens de televisieshow staat onze actie ‘Geef ze warmte!’ centraal. Samen met verslaggeefster Carrie ten Napel, producent Mediawater en Omroep MAX vragen we aandacht voor kinderarmoede in Nederland. Samen met jou – en alle andere kijkers – hopen we zoveel mogelijk kinderen in armoede een warme start te geven in het nieuwe jaar. Tóch een warme winterjas, passende schoenen en een fatsoenlijk eigen (dek)bed. Dat is zó belangrijk voor het gevoel van warmte, veiligheid en zelfvertrouwen van kinderen.

Scrooge Live, zaterdag 18 december om 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1. Veel kijkplezier!