In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. In de decembermaand riepen we – ook tijdens televisieshow Scrooge Live – heel Nederland op om warmte te geven aan deze kinderen. Niet alleen door bij te dragen aan warme en passende kleding, maar bovenal door ze te laten ervaren dat ze belangrijk zijn en erbij horen.

Samen geven we al 19335 kinderen een warme start….

19335
0 16.500

Doneren kan nog steeds

Nederland gaf massaal warmte! Dat we inmiddels heel veel kinderen een warme start kunnen geven is fantastisch. En hard nodig. Tóch die warme winterjas, passende schoenen en nieuwe spijkerbroek. Weet dat elke bijdrage, groot of klein, nog steeds meer dan welkom is. Door de gevolgen van de coronacrisis is de problematiek – en jouw hulp – urgenter dan ooit.

Donateur worden?

Wil je ons liever iedere maand, per kwartaal of jaarlijks steunen? Heel fijn! Klik hier om donateur te worden.

Kinderhulp helpt!

Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. Onvoorwaardelijk.

We helpen met waar een kind behoefte aan heeft. Met iets groots, of iets kleins. Iets dat kinderen de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een zorgeloos dagje uit, een fiets, Zomerpretpakket, schoolspullen, leesboek of een cadeautje van de Sint. En tóch die schoenen en warme winterjas. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind. Lees meer over wat wij doen om kinderen in armoede te helpen. Heb je nog vragen over deze campagne, bekijk dan de antwoorden op veelgestelde vragen.

scroogelive pagina sfeerbeeld 533300 1

Indien meer giften binnenkomen dan nodig zijn voor deze actie, dan besteden we uw gift aan soortgelijke projecten. En altijd om de levensomstandigheden van kinderen in armoede in Nederland te verbeteren.