In de koude decembermaand vroegen we met onze campagne ‘Geef ze warmte’ en televisieshow Scrooge Live aandacht en hulp voor alle kinderen in Nederland die in armoede opgroeien. Kinderhulp is overdonderd door de hartverwarmende reacties en donaties. Met de opbrengst van ruim 1,3 miljoen euro krijgen 8.700 kinderen een warme start!

Webafbeelding resultaat Geef ze warmte

Kinderhulp kwam in actie voor die duizenden kinderen die deze winter zonder warme jas of stevige schoenen naar school moeten. Want door de stijgende kosten voor energie en levensonderhoud, is kinderarmoede deze winter een nóg groter probleem. Daarom riepen we voor de derde winter op rij heel Nederland op: geef ze warmte!

Scrooge Live

Ook tijdens televisieshow Scrooge Live hebben we kinderarmoede op de kaart gezet. Live vanuit Dordrecht riepen we – samen met een sterrencast – heel Nederland op om warmte te geven aan kinderen in armoede. Ruim 2,1 miljoen kijkers zagen hoe hard onze hulp nodig is.
Lees onze terugblik op Scrooge Live…

1,3 miljoen euro

Warmte werd gegeven. Massaal. Via hartverwarmende reacties, maar ook via vele donaties. Het resultaat? Een opbrengst van ruim 1,3 miljoen euro! Daarmee krijgen maar liefst 8.700 kinderen dit jaar een warme start. Dat is fantastisch, en hard nodig. Tóch die warme winterjas, passende schoenen, nieuwe broeken of een fatsoenlijk dekbed. Dat brengt kinderen niet alleen warmte, maar ook een gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen.

Bedankvideo

Onderstaande video is een dank je wel aan iedereen die onze actie ‘Geef ze warmte’ heeft gesteund.

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnogstatistics, marketing om deze video te kunnen bekijken.

Namens alle kinderen die warmte krijgen: dank jullie wel!

Leestip

Het dagboek van Jayson

Tijdens Scrooge Live vertelde Jayson (20) over zijn geldzorgen. De stress, de dilemma’s en vooral: het allerbeste ervan maken. Vandaag deelt hij zijn dagboek. Hoe is het als je de eindjes aan elkaar moet knopen, en voor het eerst op jezelf wil gaan wonen?

Lees verder