Welk kind kijkt er niet naar uit: pakjesavond?! En ook als ouder, opa of oma is het genieten natuurlijk. De gezelligheid, zoetigheid en de blijdschap. Maar als je opgroeit in armoede (1 op de 12 kinderen in Nederland) zit een cadeautje van de Sint er niet in. Het geld is er simpelweg niet. En die blijdschap dus ook niet…

Kinderhulp helpt. Al sinds het jaar 2000 organiseren we Actie Pepernoot, met behulp van de deelnemers van de VriendenLoterij. Met deze speciale actie willen wij zorgen dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op Pakjesavond. Want wij vinden dat ieder kind op 5 december een cadeautje van de Sint verdient.

Meer weten over Actie Pepernoot?

“Vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is, begint voor mij de stress”

Niet zeker weten of je je zoontje een magische pakjesavond kunt bezorgen. Moeder Sylvia weet hoe naar en stressvol dat is. In onderstaande video vertelt ze wat dat doet met moeder en kind, en hoe Actie Pepernoot vorig jaar het verschil maakte.

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnogstatistics, marketing om deze video te kunnen bekijken.