Overweeg je een gift van 1.000 euro of meer aan Kinderhulp? Daarmee kun je écht impact maken op de levens van kinderen die opgroeien in armoede. Je helpt hen vooruit in het leven en je zorgt dat armoede minder impact heeft op hun dromen.

Hoe geef je?

Er zijn verschillende manieren om een grote gift te regelen.

  • Uiteraard kun je een (anonieme) donatie doen, door je gift over te maken naar NL35 RABO 0707 0707 40 of door gebruik te maken van ons donatieformulier.
  • Wil je liever wat meer zicht hebben op waar je geld aan wordt besteed? Vanaf € 10.000 kunnen we afspraken maken over de besteding van je donatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hulp bij jou in de regio of aan een specifieke leeftijdsgroep of categorie (bijvoorbeeld studiematerialen of zwemlessen). Dat kun je bijvoorbeeld regelen in een bestemmingsfonds of Fonds op Naam. Onze relatiemanager Judith kan je hier alles over vertellen.
  • Je kunt ook één van onze projecten steunen, zoals Actie Pepernoot of Geef ze warmte. Hier lees je meer over onze projecten en acties.

Het verhaal van de familie Hanson

“Wij vinden dat ieder kind een mooie toekomst verdient en Kinderhulp zet zich daar elke dag voor in. Met onze bijdrage maken we het verschil in het leven van kinderen met een fiets, een opleiding of een beetje pret in die lange vakantie. We zijn erg dankbaar dat we dit kunnen realiseren. We hebben zelf onze kinderen een onbezorgde jeugd kunnen geven en gunnen dat ieder kind. Het ontroert ons in de rapportage die we ontvangen te lezen dat we zoveel kinderen helpen met dingen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn. Het geeft ons een heel goed gevoel!”

Schenken met belastingvoordeel

Tip! Wist je dat je belastingvoordeel kunt ontvangen op je gift? Daarvoor sluit je een overeenkomst met ons af voor een periodieke schenking van minimaal 5 jaar.

Lees meer

Regelmatige updates

We vertellen je natuurlijk heel graag over het mooie werk dat we doen en waar je donatie aan kan worden besteed. Daarom spreken we graag af op welke manier we je op de hoogte kunnen houden. Je kunt bijvoorbeeld jaarrapporten ontvangen, geregeld e-mailupdates krijgen of in een periodiek persoonlijk gesprek worden bijgepraat. We bekijken samen wat voor jou de prettigste manier is.

Het verhaal van Arie en Carolina

“Nadat we ons bedrijf verkochten, zochten we naar een goed doel om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. Via onze bank kwamen we in contact met Kinderhulp. We waren direct enthousiast over de impact die zij maken op het leven van kinderen die opgroeien in armoede. We gunnen ieder kind basisbehoeften zoals een bed, maar daarnaast ook de kans om zich te ontwikkelen voor een betere toekomst, dankzij bijvoorbeeld schoolspullen. De concrete hulp die we zo kunnen bieden aan kinderen in onze regio, het fijne contact en de uitgebreide rapportages die we ontvangen, bevestigen dat we een goede keuze hebben gemaakt. We steunen met heel veel plezier het werk van Kinderhulp.”

Meer weten?

Wil je meer weten over het doen van een grote gift of het oprichten van een Fonds op Naam? Of over het belangrijke werk dat wij doen? Plan een afspraak met onze relatiemanagers Ellen of Judith.

Nationaal Fonds Kinderhulp

Kinderhulp helpt kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die in ons land opgroeien in armoede. We helpen door simpele dingen, waar andere instanties niet mee kunnen helpen, tóch mogelijk te maken. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Maar ook met een opleiding of laptop voor een studie. Jouw nalatenschap kan dus écht wat betekenen: een verschil in de toekomst van een kind. Lees meer over wat wij doen en over onze hulp in 2022.