Ontroerd vertelde Desirée vorig jaar in een video over wat een Zomerpretpakket van Kinderhulp voor haar en haar dochter Romy heeft betekend. Dit zorgde voor veel hartverwarmende reacties, waaronder van lieve mensen die moeder en dochter een paar dagen weg aanboden.

Desirée: “Naar aanleiding van ons filmpje kreeg ik een mail van lieve mensen uit Limburg die vonden dat we er wel een keertje tussenuit mochten. Zij nodigden ons spontaan uit om een paar dagen bij hen thuis te komen. En hoe lastig ik het in eerste instantie ook vond om dit zomaar aan te nemen, wat ben ik blij dat we zijn gegaan!

Het was voor ons een warm bad. We werden met open armen ontvangen, mee op pad genomen naar Luxemburg en naar de dierentuin en hadden het fijn met elkaar. Zo gebeurde tóch wat ik nooit voor mogelijk had gehouden: Romy en ik voor de allereerste keer samen op vakantie…

Ook konden we door hulp heerlijk genieten van het strand in Scheveningen, echt wel een van onze lievelingsplekken:-). Thuis heb ik er ook wat van gemaakt: met het Zomerpretpakket, buiten zijn, tijd met opa en oma doorbrengen én onze eigen stad verkennen met een gratis speurtocht.

Wat het filmpje heeft losgemaakt, blijft nog steeds onwerkelijk. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun, cadeaus, liefdevolle gedachten, mooie woorden, het warme meeleven en ook voor de donaties die jullie hebben gedaan aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Dat heeft de pijn en de moeilijkheden, die er het hele jaar door zijn en dus ook gewoon in de zomer, echt verzacht. En mijn dochter…. die heeft na de vakantie zeker wat te vertellen gehad op school!”

De video van Desirée en Romy:

Lees hier meer over actie Zomerpret dit jaar