“Jaaa, ik wou al mijn hele leven naar de bioscoop!” riep Julia (6) bij het zien van de bioscoopkaartjes in haar Zomerpretpakket. Zij is één van de 5.000 blije kinderen die dit jaar een pakket ontvangen.

De Zomerpretpakketten zorgen voor een beetje extra pret voor kinderen die in armoede leven en weinig bijzonders meemaken in de zomervakantie. Er is geen geld. Soms zelfs niet voor een ijsje. En dat terwijl de zomers van hun vriendjes en buurtkinderen wel gevuld zijn met leuke dingen. Dat moet anders! Daarom kwam Kinderhulp voor het vierde jaar op een rij met Zomerpretpakketten. Een tas vol leuke spullen voor de zomer: tóch een voetbal, een leesboek, een middagje bioscoop en meer. En dankzij vele donateurs en sponsoren konden er dit jaar 5.000 pakketten gevuld worden.

Onze Kidsreporter Pilar was er woensdag 1 juli bij toen in Hilversum de eerste Zomerpretpakketten werden uitgedeeld:

Donateurs en sponsoren bedankt!
Alicia sprong een gat in de lucht toen ze haar Zomerpretpakket opende: “Ik vind de cupcakes het allerleukste. Thuis ga ik ze gelijk maken!”. Een mooier bedankje dan die blijdschap bestaat er toch niet?! Dank jullie wel donateurs en sponsoren! Dankzij jullie hebben we dit jaar 5.000 kinderen wat extra pret kunnen geven deze zomer.

Kinderhulp wil nóg meer kinderen helpen. Want de aanvragen voor leuk (zomer)speelgoed of een zorgeloos dagje uit blijven stijgen. En daar kunnen we alsnog alle hulp bij gebruiken!