Niets gevonden.

VriendenLoterij bedankt!

28 juni 2018

Heerlijk: het is zomer! Dat betekent voor ons, bij Kinderhulp, de allerlaatste hand leggen aan de Zomerpretpakketten van 2018. Dankzij vele sponsoren, donateurs en vrijwilligers gaan wij onze ambitieuze wens, om het aantal Zomerpretpakketten van vorig jaar te verveelvoudigen, behalen!

Hoe het begon…
De prachtige bijdrage van de VriendenLoterij eerder dit jaar, was voor ons het startsein. Na 300 pakketten in 2017 wilden we dit jaar 2.000 kinderen een leuke zomer bieden. 2.000 kinderen die door armoede de zomer noodgedwongen thuis zitten, waarvoor zelfs de entree voor het zwembad vaak al onbetaalbaar is… Met de donatie van VriendenLoterij was de eerste stap gezet én dankzij veel donaties en heel veel inpakhulp gaan we het waarmaken!

Zomerpretpakketten
Het Zomerpretpakket bestaat dit jaar uit een prachtige rugzak: boordevol leuke spullen. Van zomerspeelgoed voor mooi én minder mooi weer tot kaartjes voor een heerlijk dagje uit (inclusief openbaar vervoer). Een pakket vol mooie zomeravonturen dus! En minstens zo belangrijk: een pakket vol mooie verhalen die op school verteld kunnen worden na de vakantie.

Fijne zomer!!