Willem II speelde afgelopen woensdagavond bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord niet met hoofdsponsor Tricorp op de borst, maar met het logo van Kinderhulp! Na afloop van de wedstrijd hebben alle spelers van Willem II hun eigen shirt gesigneerd en kon er worden geboden op de shirts via de veilingwebsite matchwornshirt.nl. 

De shirts vlogen met een behoorlijke prijs als warme broodjes over de toonbank. De startprijs was €89, en deze prijs liep al snel verder op! Uiteindelijk is het shirt van aanvaller Fran Sol voor maar liefst €475 verkocht. In totaal zijn de 14 shirts voor een bedrag van €2.341 geveild! 

140 kinderen bij de wedstrijd
Eerder werden we al blij verrast toen we 140 kaarten konden weggeven aan kinderen voor de wedstrijd Willem II – Roda JC. Hiermee konden we heel veel kinderen blij maken!

Tricorp 
Sinds 2017 is Tricorp als strategisch partner verbonden aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit houdt in dat Tricorp op een duurzame manier en voor langere termijn steun biedt aan Kinderhulp op meerdere vlakken. Zo leveren zij zowel een financiële bijdrage, als hulp in natura (zoals kleding en dagjes uit), maar mag Kinderhulp ook rekenen op advies, mankracht wanneer dit nodig is en promotionele voertuigen.

fotocredit: Geert van Erven