Niets gevonden.

Tricorp

Sinds 2017 is Tricorp als strategisch partner verbonden aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit houdt in dat Tricorp op een duurzame manier en voor langere termijn steun biedt aan Kinderhulp op meerdere vlakken. Zo leveren zij zowel een financiële bijdrage, als hulp in natura (zoals kleding en dagjes uit), maar mag Kinderhulp ook rekenen op advies, mankracht wanneer dit nodig is en promotionele voertuigen.

Team Tricorp: "Wij hebben ervoor gekozen om ons als partner te verbinden aan Nationaal Fonds Kinderhulp, omdat wij volledig achter het goede doel staan en graag bijdragen aan de ontwikkeling en het plezier van kinderen. Zij hebben nog een hele toekomst voor zich en niet één kind mag buitengesloten worden door armoede."

Samen met Tom Coronel in een kart!

November 2018

‘Ik neem mijn Tom Coronel beker morgen mee naar school!!’ riep één van de dolenthousiaste kinderen die gisteren mochten karten met niemand minder dan Tom zelf, die bij ieder kind wel een rondje meereed om ze de kneepjes van het vak in te fluisteren.
Stralende gezichtjes lachten ons na het karten toe, terwijl ze in spanning wachtten op de prijsuitreiking. Na een lekker patatje gingen ze voldaan naar huis. Ook de ouders waren onder de indruk.

 

 

Het was een onvergetelijke ervaring voor deze kinderen, die door de financiële situatie thuis helaas niet zo vaak iets leuks doen.  

Niemand ging met lege handen naar huis, want ze kregen een ook nog een mooi, door Tricorp gevuld, pakket mee met daarin onder andere een lekker warm vest!

Fotoshoot!

Oktober 2018

Hoe fijn is het om een paar écht mooie foto’s aan de muur te hebben van je gezin? Dankzij Tricorp Workwear konden wij een aantal gezinnen, die zich dit normaal gesproken niet kunnen veroorloven, trakteren op een professionele fotoshoot. Ruud ging samen met zijn twee dochters op de foto: “Het is echt een feest om dit met mijn dochters te kunnen doen. Als ik ze zo zie stralen zijn het net fotomodellen. We hebben een super leuke middag gehad en een herinnering voor het leven. Heel erg bedankt!”

Fotograaf: Bram Delmee

Willem II

Maart 2018

Ontzettend blij verrast waren we toen we maar liefst 140 kaarten kregen voor de wedstrijd Willem II - Roda JC. Met deze kaarten konden we heel veel kinderen blij maken met een leuk dagje uit! 

1.200 jongeren blij gemaakt met tassen

November 2017

In november maakte Tricorp 1.200 jongeren blij met een prachtige reistas. Heel bijzonder voor de jongeren van TriviumLindenhof, die doorgaans binnen komen op de crisisopvang of in de leefgroep met al hun bezittingen in een vuilniszak. Ook voor andere gelegenheden kunnen zij de tas goed gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer ze op kamp gaan, een dagje naar huis mogen of gewoonweg gaan sporten. Een prachtig gebaar, waarmee in één klap veel kinderen op een constructieve manier worden geholpen.

Samenwerken?

Kinderhulp zoekt graag de samenwerking op, samen kunnen we immers nóg meer kinderen helpen om er ook gewoon bij te horen. En hoe langer we samen de schouders eronder zetten, hoe meer we kunnen bereiken.

Benieuwd naar een samenwerking en direct meer weten? Contact dan onze fondsenwerver Ilse! 

Ilse de Voogd 
ilse@kinderhulp.nl
0570 – 645 602