Daaaaaar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Ook dit jaar hebben we met Actie Pepernoot heel veel kinderen kunnen helpen. Bij maar liefst 85.309 kinderen werd tóch aangeklopt met een Sinterklaascadeautje. We zorgden er samen voor dat zij niet ‘buiten de pakjesboot vielen’. Dat zij zich betoverd én gezien voelden.

Afgelopen weekend beleefden maar liefst 85.309 (!) kinderen tóch een magische pakjesavond. Dat zijn 85.309 hele grote glimlachen, grootse verhalen voor op school en ontelbare uren speelplezier. Dit hadden we niet kunnen realiseren zonder alle andere donateurs, bedrijfssponsors én de onmisbare hulp van de deelnemers van de VriendenLoterij. Wat zijn we iedereen die gesteund heeft – via een donatie, actie of door onze berichten te delen – ontzettend dankbaar!

Noodklok

Een kleine week geleden – op dinsdag 30 november – luidden we de noodklok. Op dat moment hadden we al meer dan 80.000 kinderen kunnen helpen. Maar er waren zóveel aanvragen binnengekomen dat bijna 5.000 schoentjes leeg dreigden te blijven.

Aan die noodklok werd gehoor gegeven.. en hoe! Via verschillende kranten en radiozenders werd heel Nederland opgeroepen om in actie te komen voor deze kinderen. Gezamenlijk lukte het ons in een kleine week tijd om tóch alle nodige donaties te verzamelen. We werkten de gehele wachtlijst weg, allemaal ontvingen ze een cadeaucode. Dat we voor al deze kinderen tóch hulpsinterklaas konden spelen, vinden we fantastisch. Geweldig. Want zoals Kinderhulpdirecteur Jan Wezendonk sprak: “Geen kind mag overgeslagen worden door de Sint!”.

Namens alle geholpen kinderen en het hele team van Kinderhulp: nogmaals bedankt!

Pepernoten bakken met Rudolph

Zusjes Verena (7) en Enora (9) kregen een wel heel bijzondere uitnodiging. Pepernoten bakken met Rudolph! In de bakery van Rudolph van Veengingen ze aan de slag met het kneden, rollen en bakken van de lekkerste kruidnootjes. En ondertussen kletsten ze honderduit over Sinterklaas. Kijk maar mee!

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnog om deze video te kunnen bekijken.