1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede… Voor hen collecteren wij deze maand. Want deze bikkels maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Genoeg voor een dak boven hun hoofd, maar niet voor een eigen fiets, zorgeloos dagje uit of laptop voor school. Help je mee?

Wil jij bijdragen aan een mooiere toekomst voor deze kinderen? Maak dan jouw online collectebus aan. In drie minuten van je tijd kom je al in actie voor kinderen in armoede. En die kinderen zijn dichterbij dan je denkt, want in iedere plaats wonen gezinnen met een krappe beurs.

Maak een digitale collectebus aan

Hoeveel kinderfietsen maak jij mogelijk?

Jouw gevulde collectebus maakt écht een verschil voor een kind dat opgroeit in armoede. Zo is een collectebus van €150 al goed voor een tweedehands fiets. En dat is zoveel meer dan een vervoermiddel. Een eigen fiets betekent erbij horen. Vrijheid. Zelf op pad, samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Iets dat voor jouw kind of nichtje misschien heel gewoon is, maar écht een verschil maakt voor kinderen en jongeren die opgroeien in armoede.

Footer met bedanktekeningen

Collecteren was nog nooit zo gemakkelijk

Doe je mee? Twee klikken en je bent online collectant voor Kinderhulp. Gewoon, vanaf je bank. Op jouw persoonlijke pagina zie je precies hoeveel jij hebt opgehaald. 

Zo werkt het:

  1. Ga naar www.kinderhulp.nl/digicollect
  2. Maak in twee klikken je eigen online collectebus aan
  3. Deel je online collectebus heel gemakkelijk met je omgeving
Ik word online collectant

Leestip