Een belangrijk nieuwtje voor de plaatselijk organisatoren van onze landelijke collecteweek. Deze zomer maakt Kinderhulp de overstap naar een nieuw collectesysteem: Collecteweb.

Terwijl we de collecte van 2022 afronden, zijn we ondertussen al druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. We kijken altijd hoe het beter, mooier en makkelijker kan. Daarom maken we deze zomer de overstap naar Collecteweb. Een systeem dat al jaren door vele andere collecterende fondsen wordt gebruikt. Collecteweb biedt veel mogelijkheden en maakt de collecteadministratie voor iedereen een stuk gemakkelijker.

Ben jij organisator van de collecte in jouw wijk?

De verwachting is dat je Collecteweb als plaatselijk organisator vanaf september kunt gebruiken. De landelijk collecteorganisatoren zullen je hierover informeren. Per 1 juli is het ‘oude’ Collectenet van Kinderhulp uit de lucht. Alle gegevens die je in Collectenet had ingevoerd blijven bewaard, en worden weer zichtbaar in het ‘nieuwe’ Collecteweb. Heb jij vragen over deze overgang? Stuur dan een berichtje met je vraag naar [email protected]

Meer collectenieuws