Een práchtige cheque van anderhalve meter ontvingen we van Coop, met daarop de belofte voor 10.000 gezelschapsspellen voor kinderen in armoede. Dankjewel Coop supermarkten!

In november overhandigde Commercieel Directeur Gerard Koning namens Coop Supermarkten een cheque van anderhalve meter aan Jan Wezendonk, onze directeur. De cheque symboliseert maar liefst 10.000 spellen, die Coop samen met haar leveranciers en partners bij elkaar spaarde voor gezinnen met kinderen die in armoede opgroeien. Het prachtige resultaat van de campagne Samen spelen, samen delen.

Een fijne decembermaand

“Met deze actie wil Coop bijdragen aan een fijne decembermaand voor 10.000 gezinnen, voor wie spelletjes kopen niet vanzelfsprekend is”, vertelt  Mariëlle Witjes, Manager Marketing en Communicatie bij Coop. Van de 10.000 gedoneerde spellen, doneerde de coöperatieve supermarktformule zelf de eerste 1.000 spellen, waarna tientallen Coop-leveranciers en -partners ook hun steentje bijdroegen.

De allereerste spellen belandden op tafel bij familie Abramowicz. Hoe dat ging – en wat dat met de moeder en kinderen deed – zie je in deze video.