Spelen hoort bij kinderen. Maar wat als er binnen gezinnen amper geld is voor noodzakelijke dingen, laat staan voor speelgoed? Speciaal voor deze gezinnen heeft Coop Supermarkten dit najaar een prachtige actie… samen spelen, samen delen!

Spaaractie Coop

De komende tijd kunnen alle supermarktbezoekers bij Coop sparen voor gezelschapsspellen. Twaalf verschillende spellen, waaronder Rummikub, Happie Haai, TikTakBoem, Burger Party en Domino.

Vanuit het idee ‘samen spelen, samen delen’ wil Coop graag gezinnen helpen voor wie een spelletje kopen en spelen niet vanzelfsprekend is. Coop slaat daarom de handen ineen met Nationaal Fonds Kinderhulp, spellenmerk Goliath én haar leveranciers en partners. Het doel? Samen dit najaar minimaal 10.000 spellen doneren aan kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen, en met het hele gezin de kans krijgen om samen mooie herinneringen te maken.

Saamhorigheid

“In 2020 gaat alles anders dan gepland. We houden afstand, maar tegelijkertijd is ons gevoel van saamhorigheid juist versterkt. We herontdekten dat er niet veel nodig is om samen mooie momenten te creëren. Een gezelschapsspel brengt jong en oud samen, letterlijk en figuurlijk.” – Mariëlle Witjes, Manager Marketing en Communicatie bij Coop