Een warme winterjas, een goed paar schoenen, die onmisbare zwemlessen, een laptop voor schoolwerk of een eigen fiets… Voor de ruim 300.000 kinderen en jongeren die in Nederland in armoede opgroeien is dit niet vanzelfsprekend. Voor hen collecteren wij van 17 t/m 22 april. Help je mee?

Headers mailweb collecte

Belangrijker dan ooit

Door de extreme prijsstijgingen raken steeds meer gezinnen in Nederland in de financiële problemen. De verwachting is dat het aantal hulpvragen bij Kinderhulp verder toeneemt. De donaties stijgen echter niet mee. Des te belangrijker is onze collecteweek in april!

Ik meld me direct aan

Maak het verschil

Jouw tijd kan in die collecteweek écht het verschil maken. Van 17 t/m 22 april collecteren wij weer voor alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. Digitaal én huis-aan-huis in heel het land. Help je mee? We zijn hard op zoek naar collectanten en mensen die willen helpen met de organisatie van de collecte in hun eigen buurt. We kunnen alle hulp goed gebruiken!

Word collectant en/of organisator

Collecteren doe je in één of twee uurtjes op een avond in de collecteweek. Je krijgt (in overleg natuurlijk) te horen welke straten voor jou zijn.

Als plaatselijk collecte-organisator ben je een belangrijke schakel, want je zorgt ervoor dat de collecte in jouw wijk of woonplaats plaats kan vinden. Je hebt een hele afwisselende rol; je vraagt onze collectanten of ze (weer) willen collecteren, je zorgt ervoor dat ze tijdig een collectebus ontvangen, je telt en stort het geld en zorgt voor de administratieve afhandeling. Tijdens de collecteweek mag je natuurlijk ook zelf met een collectebus op pad.

Ik meld me aan

Leestip

Collecteer en maak écht een verschil

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Deze bikkels maken er het beste van, maar merken in alles dat er thuis niet genoeg geld is. Niet voor schoenen, niet voor een bril, niet voor een fiets… voor heel veel niet. Voor al deze kinderen en jongeren collecteren wij van 15 t/m 20 april. Help jij ook mee?

Lees verder