Kinderhulp en IMPRES werken al jaren samen aan het vergroten van de online impact. Sinds 2022 draagt IMPRES bovendien structureel bij met financiële steun.

IMPRES is een officieel partnerschap aangegaan met Kinderhulp. IMPRES is voor ons geen onbekende. Ze helpen ons al jaren bij al onze digitale vraagstukken en ondersteunen ons tijdens belangrijke campagnes. Andersom precies zo, het hele team heeft Kinderhulp goed leren kennen en weten nu als geen ander hoe belangrijk ons werk is!

Van een samenwerking naar een partnerschap!

Dit heeft ertoe geleid dat Spencer Roozeboom en team het tijd vonden om van enkel een samenwerking naar een partnerschap te gaan. Dit houdt o.a. in dat zij voor de komende 3 jaren een toezegging hebben gedaan van een donatie voor de Geef ze warmte campagne, én een gesponsorde strippenkaart ter beschikking hebben gesteld om onze website verder te ontwikkelen & optimaliseren.

Partner Impres
Ilse en Spencer vieren het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst.

Ook op persoonlijk niveau, valt de betrokkenheid van het team van IMPRES op. Dat maakt dat de samenwerking erg soepel verloopt!

We zijn erg enthousiast over het partnerschap en zijn blij jullie te mogen verwelkomen.

Kinderhulp doet mooi en belangrijk werk!

Spencer Roozeboom, oprichter en eigenaar van IMPRES: “Het is fijn om een partnership aan te gaan met zo’n mooie organisatie als Kinderhulp. Inmiddels werken we een heel aantal jaren samen. In deze jaren werden we steeds weer verbaasd wat voor ongelooflijk mooi en belangrijk werk Kinderhulp doet. Daar wilden we structureel aan bijdragen. We beseffen ons dat armoede iedereen kan overkomen en dat het impact heeft op levens van (jonge) mensen. Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Daar helpen we graag aan mee.”

Meer weten over samenwerken met Kinderhulp?

Overwegen jullie een samenwerking met Kinderhulp? Ilse de Voogd denkt graag met jullie mee. Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 0570-611899.