In 2023 en 2024 zet Dromenjager – de organisatie achter onder andere het Nederlandse kindermerk Woezel & Pip – zich in voor Kinderhulp. “Zo kunnen we nóg meer kinderen die onze aandacht, hulp en steun hard nodig hebben, helpen.

De vrolijk hondjes Woezel & Pip hebben als doel om de binnenwerelden van kinderen te laten bloeien, zodat ze in de buitenwereld kunnen groeien. Precies daarom helpt Dromenjager vele dieren én kinderen. Dat doen ze onder de noemer ‘Woezel & Pip’s Helpende Pootjes‘, vroeger bekend als het Guusje Nederhorst Fonds. Een deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip-producten gaat naar Woezel & Pip’s Helpende Pootjes, aangevuld met donaties.

Geen onrecht

Initiatiefnemers Dinand en Lucy Woesthoff vertellen: “Guusje kon niet tegen onrecht tegen kinderen en dieren. Het liefst reikte ze alle hulpbehoevenden ter wereld een hand toe. Het was die behoefte die de fantasierijke wereld van Woezel & Pip tot leven bracht. Een beleving waar vele kinderen mee opgroeien. Guusjes gedachtegoed vormt de basis van familiebedrijf Dromenjager en onze stichting.”

Onbezorgd naar school

Vanaf augustus 2023 slaan Kinderhulp en Dromenjager de handen ineen tijdens de campagne ‘Onbezorgd naar school’. Want voor veel kinderen en jongeren is de start van het schooljaar hét moment om weer met een goedgevulde rugzak vol schoolspullen en zomerse herinneringen terug te keren in de klas. Tijd om toekomstdromen te vormen en na te jagen. Voor alle scholieren die in armoede opgroeien is dat niet vanzelfsprekend… Geld voor een laptop ontbreekt, net als een bureau voor huiswerk of een eigen fiets om mee naar school te fietsen. Voor hen komen Kinderhulp en Dromenjager samen in actie. Help je mee? Samen maken we dromen waar!

Lees verder over de actie 'Onbezorgd naar school'

Vliegende start

Eind 2022 trapte Dromenjager de samenwerking af met een fantastische cheque, ter waarde van € 30.000,- vanuit Woezel & Pip’s Helpende Pootjes. “We staan klaar om de komende twee jaar de harten van de kinderen die het zó nodig hebben te verwarmen”. Geweldig!

Dromenjager cheque

Meer weten over samenwerken met Kinderhulp?

Overwegen jullie een samenwerking met Kinderhulp? Ilse de Voogd denkt graag met jullie mee. Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 0570-611899.