Niets gevonden.

Aanvragen

Als ouder kun je helaas niet zelf een aanvraag indienen. Iemand die professioneel bij jullie gezin betrokken is kan dat wel, bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, iemand van het wijkteam van de gemeente, jeugdhulp of de school of kerk.

 

Waarvoor kun je bij Kinderhulp terecht?

Nationaal Fonds Kinderhulp is er voor die momenten en spullen waarvoor bij andere instanties geen ruimte is.

We helpen in samenwerking met lokale fondsen en maatschappelijke organisaties. Fondsen zoals Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds en Stichting Jarige Job, maar ook jouw gemeente doen gelukkig al heel veel. Maar soms heb je iets nodig waar zij niet direct mee kunnen helpen. Dan zijn wij er.

 

Samen kunnen we op die manier garanderen dat de hulp die er is ook voor jou bereikbaar is.

Heb je een verzoek, neem dan contact op met één van de maatschappelijke organisaties in jouw woonplaats (of als je al contact hebt, met je contactpersoon) en kijk samen met hen hoe je vraag zo goed en snel mogelijk op kan worden gepakt.

0 - 21 jaar

Kinderhulp zet zich breed in voor kinderen van 0 tot 21 jaar die wegens armoede buiten de boot dreigen te vallen. Wij vinden dat alle kinderen er gewoon bij moeten kunnen horen, ook als er thuis niet genoeg geld is.

Samenwerking

Kinderhulp is het fonds dat er altijd is, ook als andere, voorzieningen niets kunnen betekenen. Wij zijn aanvullend op gemeentelijke en lokale regelingen en ook op voorzieningen van Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds en Jarige Job. Voorafgaand aan een aanvraag bij Kinderhulp kijk je of één van de bovengenoemde voorzieningen wellicht iets kan betekenen. Wanneer dat niet zo is, helpt Kinderhulp. 

Online aanvragen

Kinderhulp heeft een online aanvragensysteem. Per organisatie, locatie of team ontvangt één contactpersoon inloggegevens voor deze website. Deze contactpersoon verzamelt namens zijn of haar collega’s de motivatiebrieven en dient deze via het online formulier in. Op die website kan tevens de status van reeds ingediende aanvragen worden bekeken. Werk je voor een maatschappelijke organisatie? Vraag dan na wie je contactpersoon is bij Kinderhulp. Hebben jullie er nog geen, overleg dan eerst wie dit zal worden. 

Wil jij namens jouw organisatie een contactpersoon aanmelden dan hebben we enkele gegevens van je nodig

Hoe verloopt het aanvragenproces?

 

1. Meld je aan als contactpersoon

2. Ontvang online inloggegevens        

 

3. Dien een aanvraag in

 

4. Ontvang uiterlijk 3 weken na het indienen van een aanvraag bericht over de uitslag

 

 

Een contactpersoon aanmelden namens mijn organisatie

(straat + huisnummer)
(indien aanwezig)
U kunt hier alleen een PDF, ZIP of Word-bestand uploaden. LET OP: Het kan voor komen dat het formulier in Internet Explorer/Microsoft Edge blijft 'hangen' bij het versturen. Mocht dit gebeuren, vul dan het formulier in op een andere browser (Firefox, Chrome, Opera, etc.) en probeer het opnieuw.

Je hebt een veld foutief ingevuld! Kijk welk veld gedeeltelijk rood is geworden!

Je email is succesvol verzonden, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Let op: er wordt geen bevestigingsmail verstuurd!