Niets gevonden.

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend.

Ruim 300.000 kinderen in Nederland die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen.

Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 15 t/m 20 april. Er zijn nog véél meer mogelijkheden. Help je mee?

Het laatste nieuws

Column: Als een vis in het water?

25 april 2019

"Op een zomerse dag lekker naar het meertje in de buurt of naar een zwemfeestje van een klasgenootje? Heel link! Althans, als je geen zwemdiploma hebt. En dat komt, ook in ons land, écht vaak voor."

Lees verder > 

HEMA Foundation opent zwerfboekenkasten

24 april 2019

Bijna 25% van de Nederlandse kinderen begint aan de basisschool met een taalachterstand. Veel met je kind praten en (voor)lezen maakt hierin een groot verschil. Om dit aan te moedigen, opent de HEMA Foundation, samen met de Kinderzwerboek, op 1 mei in 55 HEMA-filialen een Zwerfboekenkast. 

Lees verder > 

Nationaal Fonds Kinderhulp feliciteert de Bergschenhoek Groep!

23 april 2019

Een prachtig jubileum voor één van onze zeer gewaardeerde partners: dit jaar is het 100 jaar geleden dat de familie Rook startte met het bedrijf de Bergschenhoek Groep. Een bijzonder bedrijf: zorg voor de toekomst, de planeet en voor medewerkers en familie gaan hier hand in hand met zaken doen.

Lees verder >