Stichting ‘Vang je Droom’, dat kinderdromen helpt realiseren, is sinds januari 2020 een Fonds op Naam bij Nationaal Fonds Kinderhulp. De stichting is de afgelopen tien jaar flink gegroeid. Om haar doelstelling, doelgroep en regio te kunnen blijven waarborgen, heeft zij voor een fonds op naam bij Kinderhulp gekozen.

“Kinderhulp heeft oog en een warm hart voor die kinderen waar Vang je Droom dromen voor wil realiseren. Voor kinderen waar wel degelijk iets mee aan de hand is, ondanks dat dit vaak niet zichtbaar is”, aldus Jessica Heutink, oprichter van ‘Vang je Droom’.

Kinderhulp ziet er op toe dat het geld van het fonds ‘Vang je Droom’ in lijn met de doelstelling en doelgroep en in de juiste regio wordt besteed en draagt zorg voor de administratieve afhandeling. 

Stichting ‘Vang je Droom’ is in 2008 opgericht. De stichting wil, door het realiseren van kinderdromen en kinderweekenden, kinderen uit Twente en Salland van wie het leven er niet zo kleurrijk uitziet laten voelen dat je in je dromen moet blijven geloven. Samen maken ze van dromen mooie herinneringen. In de afgelopen tien jaar zag de stichting het aantal individuele droomaanvragen groeien van 40 naar 85 aanvragen per jaar. Ook steeg het aantal groepsactiviteiten van 1 naar 4 tot 6. Humanitas Twente is de uitvoerende organisatie en vraagt voor financiering bij Kinderhulp aan.