Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team van fondsenwervers en een belangrijke rol spelen in de uitbreiding en versteviging van onze relatie met onze zakelijke partners? Perfect! Dan is deze functie iets voor jou. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Junior Fondsenwerver Zakelijke Markt
(28-36 uur)

Ben jij bevlogen om mensen te interesseren voor kinderen in armoede? Heb jij een ‘op de barricade’-mentaliteit waardoor jij met gemak, serviceclubs en scholen enthousiast krijgt om zich samen in te zetten voor ons goede doel? Durf jij te vragen? Om geld, maar ook het mogen gebruiken van iemand anders netwerk? Dan is deze veelzijdige en uitdagende baan iets voor jou!

Onze afdeling Fondsenwerving bestaat uit tien collega’s, werkzaam binnen de particuliere- en zakelijke markt. Je werkt nauw samen met de Fondsenwerver Zakelijke Markt, en samen met de Communicatiespecialist Projecten & Partners dragen jullie bij aan de continuïteit van steun van onze zakelijke partners. Onder zakelijke partners verstaan we bedrijven, scholen, serviceclubs, sportclubs, verenigingen, religieuze instellingen, etc.

We houden van fijne ROI’s en ook van impact/het verschil maken voor alle kinderen die het zo hard nodig hebben. Elke dag zoeken we naar ruimte en mogelijkheden om heel Nederland in actie te krijgen voor Kinderhulp. Zodat Kinderhulp geen nee hoeft te zeggen tegen de hulpvragen die binnenkomen voor bijvoorbeeld geld voor de aanschaf van een fiets, een laptop voor school, warme kleding of tóch een cadeautje van de Sint.

Kerntaken:

  • Je zorgt er samen met de Fondsenwerver Zakelijke Markt voor dat alle giften uit de zakelijke markt een structureel duurzame inkomstenbron voor Kinderhulp zijn en blijven;
  • Je houdt je specifiek, zelfstandig bezig met het initiëren en coördineren van fondsenwerving door scholen, serviceclubs, sportclubs, verenigingen, evenementen en acties; daaronder valt ook het in de markt zetten en coördineren van de uitvoering (door derden) van de Kinderhulp Held&run;
  • Je onderhoudt een warm contact met jouw relaties, bespreekt de voortgang en zorgt voor een correcte afhandeling van/bedanken voor hun bijdragen;
  • Je geeft input aan de Fondsenwerver Zakelijke Markt voor het opstellen van de strategie; samen stel je voor de diverse doelgroepen in de zakelijke markt het jaarplan en budget op; hiervoor signaleer je kansen en verken je (nieuwe) mogelijkheden voor het werven van fondsen;
  • Je voert de plannen uit in een multidisciplinair team samen met de Fondsenwerver Zakelijke Markt en de collega’s van de afdelingen Bestedingen en Communicatie; Samen sturen we op impact, zowel voor de kinderen die het hard nodig hebben als voor het vergroten van het maatschappelijke bewustzijn over kinderarmoede.

Functie-eisen en profiel

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting marketing en/of sales.
  • Je bent goed in relatiemanagement binnen de zakelijke markt.
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met fondsenwerving is geen must.
  • Je bent een resultaatgerichte, initiërende en gestructureerd werkende relatiemanager met aantoonbare commerciële kennis en ervaring.
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, sterke overtuigingskracht en hebt een praktische instelling. 
  • Je hebt sterke projectmanagement vaardigheden en kunt goed zelfstandig werken. 
  • Je draagt het werk van Kinderhulp een warm hart toe. 

Wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende baan voor 28-36 uur per week (36 uur is fulltime bij Kinderhulp).
  • Een contract voor 7 maanden, met de intentie tot verlenging en vast contract.
  • Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 7 van de CAO Jeugdzorg (die loopt van € 2.720,34 tot € 4.148,92). Afhankelijk van ervaring zal het startsalaris liggen rond de € 2.720,34 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur).  
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, loopbaanbudget, fietsregeling, gedeeltelijke thuiswerkmogelijkheden.
  • Een fijne, informele werksfeer en een enthousiast en gedreven team van collega’s.
  • De standplaats van Kinderhulp is op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer, je kunt deels vanuit huis werken en krijgt een telefoon en laptop tot je beschikking.

Is dit jouw baan?

Solliciteer dan snel! Dit kan tot en met zondag 6 oktober 2024. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar [email protected] t.a.v. Angelique Sloesarwij (HR Adviseur) De gesprekken vinden fysiek plaats bij ons op kantoor in Deventer. Het eerste gesprek zal plaats vinden op dinsdag 8 oktober. Mocht je op deze datum niet kunnen, vermeld dit dan in je sollicitatiebrief.

Wij zetten ons in voor een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. De talenten van tegenwoordig zijn veelzijdiger dan ooit. Een werkomgeving die ruimte biedt voor verschillen is van groot belang voor het vernieuwen, ontwikkelen en behouden van die talenten.

Wil je meer informatie over de functie?

Dan kun je terecht bij Angelique Sloesarwij (HR Adviseur) telefonisch bereikbaar via 0570 – 611 899 of 06-81928622.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.