Let op! Deze vacature is gesloten. Je kunt niet meer solliciteren op deze functie.

Is het overbrengen van een boodschap met diepgang en gevoel jou op het lijf geschreven? En kun je dat in tekst en beeld? Zijn jouw relationele vaardigheden uitermate sterk ontwikkeld, evenals jouw organisatietalent?

Dan zoeken we jou! Want in ons gedreven Communicatieteam is er ruimte voor iemand die verantwoordelijk is voor het overbrengen van de impact van onze hulp. Iemand die het mooiste uit een interview weet te halen en dit van script tot shoot regelt. Want door onze impact over te brengen kan Kinderhulp laten zien hoe we de wereld een beetje mooier maken door er te zijn voor kinderen die in ons land opgroeien in armoede. Iemand voor de functie:

Communicatiespecialist impact (32 uur)

Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen en jongeren (van 0 tot 21 jaar) die in ons land in armoede opgroeien. We helpen door bijvoorbeeld kleding, een beugel of bril, een dagje uit, een fiets, een opleiding of een laptop wél mogelijk te maken. Daar is veel geld voor nodig. Het in beeld brengen van onze impact speelt daarbij een belangrijke rol. De Communicatiespecialist vanzelfsprekend ook. Durf je het aan?

Kerntaken

  • Je bent verantwoordelijk voor het zien, uitdenken en ontwikkelen van mogelijkheden om zowel de impact van armoede als de hulp van Kinderhulp in beeld te brengen;
  • Je bouwt een netwerk op en onderhoudt relaties met relevante partijen, van maatschappelijke organisaties en mensen uit onze doelgroep tot experts en wetenschappers;
  • Je haalt verhalen op en vertaalt deze naar rakende content voor zowel fondsenwervende als bewustwordingscampagnes en draagt hiermee bij aan de profilering van Kinderhulp als deskundige op het gebied van armoede;
  • Je bent een sparringpartner voor collega’s en werkt nauw samen met de beleidsmedewerker en de afdeling Bestedingen;
  • Je zorgt voor impactvolle verhalen, quotes of fysieke aanwezigheid van onze doelgroep voor communicatie rondom Kinderhulp, haar partners en de media.

Profiel

  • Je hebt een passie voor het onderhouden van relationele contacten, in alle geledingen van onze samenleving;
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Communicatie/Journalistiek en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt het creatieve denkvermogen om actuele kwesties en Kinderhulp op een verhalende manier aan elkaar te verbinden;
  • Je weet verhalen op een sterke manier in tekst en beeld te vangen;
  • Je hebt oog voor de menselijke kant, maar werkt ook resultaatgericht en weet budgetten en deadlines goed te managen.

Wij bieden

Je start bij ons met een contract voor 12 maanden. Het gaat om een functie voor 32 uur per week, ingeschaald in schaal 8 conform de CAO Jeugdzorg. Dat is een salaris tussen de € 2808,78 en € 4.455,12 op basis van 36 uur. De trede is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Zo kennen we een collectieve pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, een thuiswerkvergoeding, een persoonlijk opleidingsbudget, fietsregeling, fruitmand op het werk, hybride werken en inspirerende kennissessies. Je komt te werken in een gezellig kantoor in Deventer, met dito collega’s. Onze werksfeer is persoonlijk en informeel en we werken gedreven en enthousiast samen, met een gezellig teamuitje op z’n tijd.

Interesse?

Solliciteer dan snel! Dit kan tot en met zondag 24 maart 2024. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar [email protected] t.a.v. Erna Metz (HR).

Wil je meer informatie over de functie?

Leuk! Bel ons gerust met je vragen: Irene Boersma (Communicatiemanager), telefonisch bereikbaar via 0570 – 611 899. Wij werven zelf graag voor deze functie, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Let op! Deze vacature is gesloten. Je kunt niet meer solliciteren op deze functie.