Daaaar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Ook dit jaar hebben we met Actie Pepernoot heel veel kinderen kunnen betoveren met de magie van 5 december. Bij meer dan 75.000 kinderen werd tóch aangeklopt met een Sinterklaascadeautje. Dat cadeautje dat anders was uitgebleven.

We maakten voor deze kinderen niet alleen een Sinterklaascadeautje mogelijk. Bovenal gaven we ze een onvergetelijke avond, een grote glimlach, uren speelplezier en grootse verhalen voor op school. Dit hadden we niet kunnen realiseren zonder jou, alle andere donateurs, bedrijfssponsors én de onmisbare hulp van de deelnemers van de VriendenLoterij. Wat zijn we iedereen die gesteund heeft – via een donatie of door onze berichten te delen – ontzettend dankbaar!

Tóch een cadeautje voor Ravi

In november maakte Sylvia zich nog grote zorgen.. hoe legde ze aan haar 5-jarige zoontje Ravi uit dat Sinterklaas niet echt geld heeft voor een Sinterklaascadeautje? (Niet gezien? Bekijk de video hier.) Dankzij Actie Pepernoot kwam Sinterklaas tóch langs dit jaar. Ravi is dolblij met zijn bouwblokken en bedankte Sinterklaas (en dus jou!) persoonlijk. 

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnogstatistics, marketing om deze video te kunnen bekijken.

Namens alle geholpen kinderen en het hele team van Kinderhulp: nogmaals bedankt!