Met een donatie in onze digitale collectebus gaven onze collecteorganisatoren Rinske en Diane het startsein voor onze collecteweek. We zijn van start!

Header collecte

Deze week collecteert Kinderhulp voor de ruim 300.000 kinderen en jongeren in armoede in Nederland. Je kunt onze collectanten op een paar manieren tegenkomen:

  • huis-aan-huis met een collectebus (vanaf dinsdag 19 april*);
  • via een collectekaartje met iDEAL-code in de brievenbus; of
  • online via hun persoonlijke digitale collectebus.

*In verband met tweede paasdag collecteren we niet huis-aan-huis op maandag 18 april.

Iedere euro telt

Weet dat je kinderen in armoede enorm helpt door te geven aan onze collecte. Alle donaties – groot of klein en in welke collectebus dan ook – maken een groot verschil voor een kind dat opgroeit in armoede. 💛 Juist nu! Want nu alles alsmaar duurder en duurder wordt, verwachten we dat het aantal aanvragen alleen nog maar verder zal toenemen.. En als er thuis al weinig geld is, blijft er nu nóg minder over voor een goed paar passende schoenen of voor een bril om het schoolbord goed te kunnen lezen. Onze collecteweek is dus hard nodig!

Doneer in onze digitale collectebus Maak een digitale collectebus aan en collecteer zelf

Tip! Je eigen digitale collectebus aanmaken kan natuurlijk ook nog steeds. In een paar muisklikken ben je digitaal collectant voor Kinderhulp, zodat je je omgeving kunt vragen ons ook te steunen. 

Namens alle kinderen en jongeren, ontzettend bedankt voor je hulp!

Moeder Marleen vertelt hoe belangrijk onze collecteweek is voor gezinnen met een krappe beurs