Een prachtig jubileum voor één van onze zeer gewaardeerde partners: dit jaar is het 100 jaar geleden dat de familie Rook startte met het bedrijf de Bergschenhoek Groep. Een bijzonder bedrijf: zorg voor de toekomst, de planeet en voor medewerkers en familie gaan hier hand in hand met zaken doen. Dat oog voor de toekomst en omgeving resulteerde in een eigen stichting: de RoFa Foundation. En Kinderhulp kan al jaren rekenen op (financiële) steun van de RoFa Foundation.

“De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.” Mahatma Gandhi

Een quote die op vele plekken de aandacht vraagt binnen de Bergschenhoek Groep én die enorm van toepassing is. Corine Rook, directeur van de Bergschenhoek Groep, vertelt: “Wij staan nu op het bedrijfsfundament dat door 3 generaties voor ons is neergezet. Daar zijn wij trots op! En daar werken we ook aan door: ons bedrijf moet impact hebben op nóg meer generaties.”

RoFa Foundation en Kinderhulp

Corine vervolgt: “Wij zijn ons heel bewust van de invloed die ons huidig handelen heeft op de toekomst. Dat bewustzijn heeft de RoFa Foundation doen oprichten. En waarom wij Kinderhulp zo’n warm hart toedragen? Kinderen zijn de toekomst, alle kinderen, uit welk milieu dan ook! Zij zijn samen onze volgende generatie werknemers, ontwikkelaars, changemakers, leiders… Daarom steunt de RoFa Foundation Kinderhulp met een bijdrage voor familiespellen in alle 5.000 Zomerpretpakketten bijvoorbeeld.”