Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft Kinderhulp afgelopen zondag een cheque uitgereikt van € 6.750. Dit mooie bedrag komt deels van de maandopbrengst van de Raccoon Lodge. Daarnaast werd een overnachting onder de achtbaan Gold Rush geveild.

Foto cheque uitreiking
Directeur Jan Wezendonk van Kinderhulp neemt de cheque van Slagharen in ontvangst.

De cheque werd overhandigd aan directeur Jan Wezendonk van Kinderhulp tijdens een speciale dag voor vrijwilligers, collectanten en donateurs. Het geld is bestemd voor kinderen die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt hen met iets groots of kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, of een nieuwe bril. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor deze kinderen. Nu en in hun toekomst.

4000 tickets in 2021

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Een leuk dagje uit hoort daar ook bij! Gelukkig kunnen wij al jaren rekenen op de steun van Slagharen. Het park is vanaf begin 2021 ook officieel partner van Kinderhulp. Zo stellen ze dit jaar 4000 tickets beschikbaar, waarmee ze kinderen waar thuis weinig geld is een onvergetelijke dag bezorgen. Daarnaast doneert het park speelgoed zoals een koptelefoon en kussens en knuffels van de vrolijke mascottes van het park: Randy & Rosie.

Meer over onze partner Slagharen