Het is bijna zover, vanaf maandag 22 januari kan je het Kinderhulp Kookboek “Elke dag lekker” bestellen! Het boek is gevuld met lekkere, gezonde én betaalbare gerechten. Naast bo(o)rde(n)vol inspiratie maak je bij aankoop van het Kinderhulp Kookboek écht een verschil.

Van ieder verkocht boek gaat meer dan tien euro naar een kind in ons land dat opgroeit in armoede. Daarmee worden dingen die misschien heel gewoon lijken, wél mogelijk voor hen. Denk aan een fiets, een laptop voor school of een dagje uit.

Het is niet voor elk kind vanzelfsprekend dat er dagelijks een voedzame en warme maaltijd op tafel staat. Hier kunnen Dejanira, Lindy en Saïda over meepraten. Zij delen in het boek hun verhaal over opgroeien in armoede. Daarnaast doen ze uitgebreid verhaal over hun favoriete gerechten.

Quote impactverhaal Saida

Krijg je al trek in alle lekkere gerechten? Of ben je benieuwd naar de persoonlijke verhalen die het boek te bieden heeft? Aarzel dan niet en bezoek snel onze bestelpagina om het Kinderhulp Kookboek te bestellen! Met elke bestelling draag je direct bij aan de steun voor een kind in armoede dat opgroeit in ons land. Zo wordt jouw kookavontuur niet alleen smaakvol, maar ook betekenisvol.

Koop nu jouw kookboek(en)