Het einde van 2019 is in zicht. Ook bij Kinderhulp blikken we graag terug op hoe het is gegaan en nog belangrijker: wat we hebben kunnen betekenen voor de kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En dit jaar konden we dat nóg vaker doen, we hielpen 125.000 keer een kind!

Kelsi en Kodi tussen tekst 600 x 400

Aan de ene kant natuurlijk dubbel, omdat armoede niet zou moeten bestaan in een welvarend land als Nederland. Aan de andere kant is het zo ontzettend fijn dat Kinderhulp er kan zijn voor de kinderen die in armoede opgroeien. Die zwemfeestjes moeten overslaan, omdat ze geen zwemdiploma hebben. Of in een kale kamer slapen, omdat er geen geld is voor de inrichting ervan. Wij geven ze een bijdrage voor een fiets, opleiding, boeken, Sinterklaascadeautje of een onbezorgd dagje uit. In de ogen van velen iets vanzelfsprekends, maar voor de ontwikkeling van het gevoel van eigenwaarde van een kind een heel wezenlijke bijdrage: jouw bijdrage. Bedankt!

Bekijk onze jaarvideo
Heel 2019 was een mooi jaar voor Nationaal Fonds Kinderhulp. We hebben héél veel kinderen kunnen helpen. Op welke manier we dat hebben gedaan zie je in onderstaande video.
Dit alles maakten we mogelijk met een gedreven en betrokken team én met behulp van sponsoren, partners en donaties, heel veel donaties. We deden het echt samen. En dat zetten wij heel graag voort in het nieuwe jaar.

Namens het hele Kinderhulp-team: een fijne jaarwisseling en een prachtig 2020!