Wij zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van onze jaarlijkse collecte die plaatsvindt van 15 t/m 20 april. Daarvoor zijn we nog op zoek naar collectanten en naar plaatselijke organisatoren die ons willen helpen bij de organisatie van de collecte.

Collectelopen
Collecteren doe je één of twee uurtjes op een avond in de collecteweek. Je krijgt (in overleg natuurlijk) exact door welke straten voor jou zijn, je krijgt een collectebus en na afloop tel je de opbrengst samen met de plaatselijk organisator. Je weet dus meteen waar je het voor gedaan hebt. Een gemiddelde bus is goed voor:

  • 3 keer een mooie pakjesavond,
  • een goede winterjas,
  • een dagje uit incl. vervoer,
  • of een gym-outfit incl. schoenen voor school.

Plaatselijk organisator
Het plaatselijk organiseren van de collecte bestaat uit het uitdelen en innemen van de collectebussen en het tellen en afstorten van de opbrengsten in een specifieke wijk. Als organisator ben je een paar uur bezig voor de collecte en nog een paar uur tellen en afstorten direct na de collecte. Vaak zijn de collectanten al geregeld alleen hebben we iemand nodig die de bussen uitdeelt en ophaalt.

Dus: ben of ken jij iemand die ons wil helpen met de collecte, dan maak je ons, en daarmee natuurlijk heel veel kinderen, heel erg blij!! Laat het ons weten via [email protected] of 0570 – 611 899.