Met je oude schoenen de wereld net iets beter maken? Dat kan gewoon. In oktober stond bij onze partner Schuurman Schoenen de jaarlijkse actie ‘Poen voor je oude schoen’ weer centraal. Schoenshoppers stelden massaal hun korting aan ons beschikbaar en maakten daarmee vele magische pakjesavonden mogelijk!

Klanten die tussen 10 en 25 oktober oude schoenen inleverden bij Schuurman Schoenen, ontvingen €10 korting op een nieuw paar. Iedereen werd gevraagd (een deel van) deze korting te doneren aan Actie Pepernoot van Kinderhulp.

De praatjes aan de kassa bij alle 45 winkels van Schuurman Schoenen draaiden tijdelijk niet alleen om schoenen, onderhoud en inlegzolen, maar ook om kinderarmoede. Vanuit het gedachtegoed ‘Samen staan we sterker!’ vroegen winkelmedewerkers aandacht voor Kinderhulp en ons werk. En dat werd beloond! Schoenshoppers stelden massaal hun korting aan ons beschikbaar. Hartverwarmend vinden we dat. De actie leverde een prachtige donatie van ruim €4.000 op waardoor maar liefst 204 kinderen nu tóch een magische pakjesavond kunnen beleven!

Cheque Schuurman

Dank aan alle gulle gevers, en aan alle medewerkers van Schuurman Schoenen!

Taart in Ulft

Een bijzonder – en smakelijk – bedankje belandde in de winkel in Ulft, waar aan álle klanten vol trots werd verteld over de samenwerking met Kinderhulp. Dat resulteerde in een ontzettend mooie opbrengst vanuit Ulft. Het winkelteam kreeg daarom een heerlijke Kinderhulptaart uitgereikt.

Klik hier om meer te lezen over onze samenwerking met Schuurman Schoenen. Wil jij ook zorgen dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond? Klik dan hier om te doneren voor Actie Pepernoot.