Zondag 22 mei 2022 organiseren wij de allereerste editie van de Kinderhulp Held&run. De heldhaftigste sponsorloop van Nederland! Dwars door de binnenstad van Deventer. Wil jij ook de superheld uithangen? Als deelnemer, zakelijk sponsor of vrijwilliger? Alle (helpende) helden verzamelen! Want hoe meer superhelden op 22 mei, hoe groter de heldendaad en hoe meer kinderen we kunnen helpen.

Heldrun banner

Loop mee als superheld

Tijdens de Heldenrun ga je – verkleed als superheld! – de strijd aan met uitdagende hindernissen en schurken tijdens een tocht van 1,5 of 4 kilometer dwars door de stad Deventer. Je loopt als kind (vanaf 5 jaar) samen met een volwassene. Dus vraag je vader, moeder, opa, oma, buurman, tante of oppas mee als leukste hulpje! Laat jullie heldendaad sponsoren door familie, vrienden en/of collega’s. Zo zamel je geld in voor hulp aan de 300.000 kinderen die in Nederland in armoede opgroeien. De opbrengst van de Heldenrun gaat naar Kinderhulp.

Schrijf je in en loop 22 mei in je superheldenpak mee door de straten van Deventer. Want samen zijn we supersterk tegen kinderarmoede!

Ik loop mee!

Word helpende held

En 22 mei klinkt nog ver weg.. maar we zijn alvast hard op zoek naar vrijwilligers. Helpende helden. Wil jij een leuke dag beleven én je handen uit de mouwen steken voor het goede doel? Alleen of samen met je vrienden, club of team? Als routebegeleider bijvoorbeeld, of sfeerbewaker, of als helpend handje bij de op- en afbouw van het evenement in Deventer? Fantastisch! Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dan ben jij nu al onze held! 

Ik help een handje

Sponsor de heldendaad

Zakelijk sponsor worden van de Heldenrun kan natuurlijk ook. Wat denk je van jouw logo of vlag langs de kant van het parcours bijvoorbeeld. Of bij de finish op de Brink. Online, een plek op onze website. Of een duit in het goodiebag-zakje voor vrijwilligers. Maar ook het sponsoren van één van de ‘Heldenrun schurken’ of hindernissen behoort tot de mogelijkheden. We hebben een aantal sponsormogelijkheden op een rijtje gezet.

Ik ben benieuwd naar de sponsorpakketten

www.heldenrun.nl

Wil je meer weten over de Heldenrun? Of je aanmelden als vrijwilliger of superheldenduo? Zakelijk sponsor worden? Óf een superheld sponsoren? Kijk op de website van de Heldenrun.

Meer informatie op heldenrun.nl