Heeft Kinderhulp jou geholpen en durf jij je verhaal te vertellen? Wij zoeken mooie verhalen. Van klein tot groot en van jong tot oud.

Dit jaar bestaat Kinderhulp 60 jaar. 60 jaar! Een goede reden om ons werk te laten zien in de media. In video’s, nieuwsberichten, tijdschriften en zelfs een nationale televisieshow.

Dat kunnen we niet alleen. Heeft Kinderhulp jou geholpen? En durf jij je verhaal te vertellen? Dan hebben wij jou nodig om anderen te vertellen waarom wij nodig zijn. Zodat andere families, kinderen en jongeren onze hulp ook kunnen vinden.

Wat heb jij of heeft jouw familie aan ons gehad? Wat was de impact van die hulp? Elk verhaal telt. Van klein tot groot. Een voetbal. Een Eftelingkaartje dat voor een glimlach zorgt bij jouw kind. Een mooie winterjas misschien, zodat jij lekker warm naar school kan. Luiers voor jouw ongeboren kind. Of grotere investeringen, waardoor jij als jongere een opleiding kan volgen.

Mogen wij jouw verhaal horen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Vertel ons waarom je Kinderhulp nodig had en hoe het je heeft geholpen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.