Glühwein, kerstballen en lichtjes, heel veel lichtjes… Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het kerstmis!

Die fijne kerstperiode is een tijd van warmte en saamhorigheid, voor jou en de mensen om je heen. Dat zou toch ook zo moeten zijn voor de 300.000 kinderen die in Nederland in armoede opgroeien. Voor hen is een feestelijk kerstdiner, cadeautjes onder de boom of zelfs warme kleding niet vanzelfsprekend. Kinderhulp wil dat wél mogelijk maken. Help je mee?

In december vraagt Kinderhulp aandacht voor deze kinderen met de Geef-ze-warmte campagne. Onderdeel hiervan is de TV show Scrooge Live waarin het Charles Dickens verhaal ‘A Christmas Carol’ verteld en gezongen wordt. Die echte kerstgedachte dus.

Kerstpakket

Misschien ben je zelf of is iemand in je omgeving ook al bezig met de kerstpakketten? Wij hebben een mooi idee dat we graag met je delen. Een kerstpakket is namelijk te koppelen aan onze Geef-ze-warmte-campagne. Hoe? Door medewerkers de optie te bieden het bedrag van hun kerstpakket (minimaal € 25) te doneren aan Kinderhulp. Daar krijgen ze wel wat moois voor terug! Een verschil voor een kind in armoede én een Geef-ze-warmte-pakket. Een heerlijk pakket voor een avond voor de buis: warme sokken, theekruiden, glühweinkruiden, theelicht en lucifers. En natuurlijk een persoonlijk bedankje van iemand uit ons Kinderhulp-team. Fijne bijkomstigheid is ook nog dat het je heel wat werk uit handen neemt.

Lijkt het je wat? Laat het ons weten, we vertellen er graag meer over! Stuur een e-mail naar info@kinderhulp.nl.

PS Mocht je Scrooge Live vorig jaar op 20 december gemist hebben, hier kun je het terugkijken.