Duizenden vrijwilligers waren afgelopen week in touw voor Kinderhulp. Als collectant, digicollectant, organisator of donateur. Aan iedereen die heeft bijgedragen: dank jullie wel!

image 1

Zaterdag was de slotdag van onze landelijke collecteweek. Duizenden collectanten gingen afgelopen week op pad voor Kinderhulp. Gewapend met collectebussen en collecteborden gingen ze langs de deuren in heel het land. Ze werden beloond met hopelijk mooie gesprekken, volle bussen én – met name het begin van de week – een heerlijk avondzonnetje. Maar ook de digitale collectebussen rinkelden non-stop en waren niet te missen op sociale media.

Groot applaus en diepe buiging

Wij maken een diepe buiging voor:

  • Alle collectanten die samen bij meer dan een miljoen huizen hebben aangebeld;
  • Alle organisatoren die onze collecte mogelijk maakten in hun wijk of woonplaats;
  • Alle digicollectanten die online met ons mee hebben gecollecteerd voor Kinderhulp;
  • En natuurlijk iedereen die – in welke collectebus dan ook – heeft gedoneerd.

Samen maken jullie écht een groot verschil voor kinderen die in armoede opgroeien. Een groot dank je wel namens de vele kinderen en jongeren die jullie helpen met jullie fantastische inzet!

Ontwerp zonder titel 7
Kinderhulpcollectanten in actie

Wij gaan hard aan de slag om de opbrengsten van onze collecteweek in kaart te brengen. In juni maken we de opbrengst bekend.

Ook meehelpen?

Wil jij volgend jaar ook helpen? We zijn altijd op zoek naar collectanten én mensen die willen helpen met de organisatie van de huis-aan-huiscollecte. We kunnen alle hulp goed gebruiken! Meld je alvast aan voor onze collecteweek in april 2024 via onderstaande button.

Ik meld me aan