De 10e editie van de Miglia Daventria in Deventer heeft maar liefst € 20.000 opgebracht voor Nationaal Fonds Kinderhulp. De benefietrally vond zaterdag 4 september plaats in de prachtige omgeving rondom Deventer.

EAB21 9067
Foto: Erik Bijker – EAB Fotografie

De Miglia Daventria wordt georganiseerd door Rotary Deventer en is de Deventer tegenhanger van de beroemde Mille Miglia rally van Brescia naar Rome en terug. Afgelopen zaterdag was er echter géén 1000 ‘miglia’ in Italië, maar wel een prachtige, goed georganiseerde kwaliteitsrally door de landschappen rond Deventer.

Opbrengst naar Kinderhulp

De gehele opbrengst van de rally gaat elk jaar naar een goed doel. Voor deze jubileumeditie koos de organisatie voor Kinderhulp. Wij gebruiken het prachtige bedrag van € 20.000 om kinderen in een achterstandssituatie uit de omgeving van Deventer te helpen. Bijvoorbeeld met een financiële bijdrage voor zwemles, een dagje uit, een fiets, laptop of nieuwe bril. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen tóch het verschil maken.

Live verslag Jasmine

Onze ambassadeur Jasmine Sendar reed mee met een van de ruim 120 auto’s en deed op de Instagram Stories van Kinderhulp live verslag van het evenement. De Kinderhulpauto haalde zonder kleerscheuren de finish. “Thanks voor de leuke dag, Miglia Daventria!”, schreef Jasmine. “Dankzij jullie organisatie kunnen we weer kids helpen die in Nederland in armoede leven!”

Kijk Jasmines verslag terug

Bedankt!

Wij bedanken de organisatie, sponsoren, vrijwilligers en alle deelnemers aan deze rally voor jullie geweldige steun en deze mooie opbrengst!

EAB21 8497
Foto: Erik Bijker – EAB Fotografie