Ook dit jaar komt Schuurman Schoenen weer in actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp met de succesvolle actie ‘Poen voor je oude schoen’. Ruim je kast op, lever één of meer paar oude schoenen in en ontvang een kortingsbon van € 10,-. 

Zit jouw schoenenkast ook zo vol? Dan is het tijd voor een opruimactie! Gooi de oude schoenen die je niet meer draagt niet weg, maar lever ze vanaf zaterdag 13 oktober in bij een Schuurman Schoenen winkel bij jou in de buurt.  Doe dat wel voor zondag 28 oktober, want alleen dan krijg je een kortingsbon ten waarde van € 10,-. Kun je gelijk je schoenencollecte verversen. En je bent ook nog eens goed bezig, per verkocht paar gaat er namelijk € 0,25 naar Kinderhulp!

Hier kun je je oude schoenen  doneren
Jouw oude schoenen kun je inleveren bij alle vestigingen van Schuurman Schoenen. Woon je niet in de buurt van een Schuurman Schoenen winkel, maar wil je toch graag meedoen? Lever dan je oude schoenen in bij een Sympany inleverpunt bij jou in de buurt. Maak een Shoefie (foto van jezelf als je de schoenen in de container stopt), mail deze foto samen met je klantnummer naar [email protected] en ontvang ook een kortingsbon van €10,-! Deze kortingsbon is in de webshop te besteden. 

Veel shopplezier!