Door het hele land komen volwassenen, kinderen, bedrijven, stichtingen en verenigingen in actie om geld in te zamelen voor hulp aan kinderen in armoede. We lichten regelmatig een bijzondere actie uit. Vandaag: Rotary Club Deventer.

2
Kinderhulpers Marion en Ilse bij de cheque uitreiking

De Miglia Daventria

De Miglia Daventria is een goed georganiseerde eendaagse rally door de omliggende landschappen van Deventer. Georganiseerd door Rotary Deventer. Met alweer de 12e editie van hun benefietrally trok de serviceclub ook dit jaar veel bekijks in Deventer en omstreken. Bovendien haalden ze het prachtige bedrag van € 15.000 op voor Kinderhulp.

Kinderhulpers Marion en Ilse reden mee met de rally. Ilse: “Het was een topdag! Heerlijk weer en goed verzorgd. Een fantastisch mooie rally met een prachtige opbrengst, bedankt!”

"Het was een topdag! Een fantastisch mooie rally met een prachtige opbrengst, bedankt!" – Ilse

1
Marcel, Marion, Ilse en Koen met de cheque.

Opbrengst naar Kinderhulp

De opbrengst van de rally gaat naar Kinderhulp. Wij gebruiken het prachtige bedrag van € 15.000 om kinderen in een achterstandssituatie uit de omgeving van Deventer te helpen. Bijvoorbeeld met een financiële bijdrage voor zwemles, een dagje uit, een fiets, laptop of nieuwe bril. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen tóch het verschil maken.

3
Kinderhulpers Marion en Ilse bij de finish.

Bedankt

Namens Kinderhulp, heel erg bedankt! Grote dank aan de organisatie, sponsoren, vrijwilligers en alle deelnemers voor jullie geweldige steun en deze mooie opbrengst!

Leestip