Door het hele land komen volwassenen, kinderen, bedrijven, stichtingen en verenigingen in actie om geld in te zamelen voor hulp aan kinderen in armoede. Fantastisch! We lichten regelmatig een bijzondere actie uit. Vandaag: de Midnightwalk in Assen. Met deze tocht vol spektakel en vertier zamelde de Rotary Club Assen-Noord al voor de vierde keer geld in voor Kinderhulp.

In september vond de Midnightwalk plaats. Een sfeervolle tocht vol spektakel en vertier door Assen. Onderweg genoten deelnemers van prachtige historie en culturele acts. En niet onbelangrijk: met z’n allen kwamen ze in actie voor Kinderhulp!

Nieuwsoverzicht Actie van Midnightwalk
📸 Fotografie: Lammert Aling en Charlotte Aling

Fantastische opbrengst

Het volle Koopmansplein in Assen juichte enthousiast bij het horen van de opbrengst: maar liefst € 13.000! De Rotary Club Assen-Noord doneerde al voor de vierde keer de opbrengst van deze Midnightwalk aan Kinderhulp. De donatie wordt gebruikt voor het bestrijden van kinderarmoede in Assen en omgeving. Zo konden we samen al honderden kinderen helpen met bijvoorbeeld het inrichten van kinderkamers, dagjes uit, nieuwe kleding en laptops voor huiswerk.

Tóch meedoen

We spraken Herman, vrijwilliger bij de Midnightwalk: “Het was weer een geweldige wandeltocht, met als resultaat dat er in Assen weer veel kinderen mee kunnen doen met activiteiten die anders niet betaald kunnen worden.”

Wil jij – net als deze Rotary Club – in beweging komen voor Kinderhulp? Fantastisch! Neem een kijkje op ons actieplatform en start een actie!

Leestip