Door het hele land komen volwassenen, kinderen, bedrijven, stichtingen en verenigingen in actie om geld in te zamelen voor hulp aan kinderen in armoede. Fantastisch! We lichten regelmatig een bijzondere actie uit. Vandaag: Pim de kaasboer. Met zijn speculaas zorgden hij en zijn klanten ervoor dat vele kinderen tóch een Sinterklaascadeautje krijgen dit jaar.

“Een gezellige Sinterklaasviering met cadeautjes is niet voor elk kind vanzelfsprekend”, vertelt Pim. “Als kind werd ik vroeger door Kinderhulp geholpen. Dat ik nu een goedlopende zaak heb en andere kinderen kan helpen, dat vind ik geweldig. Ik besloot daarom een week lang €2,50 van elke verkochte speculaas te doneren aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Zo spaarden we met elke tien verkochte stukken speculaas een cadeautje van de Sint bij elkaar voor een kind dat opgroeit in armoede.”

Deze prachtige en smakelijke actie kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. In totaal haalde Pim €340 op. Dat zijn een heleboel magische pakjesavonden en stralende gezichten! Kinderhulper Chantal ging bij Pim op bezoek om een mooie cheque in ontvangst te nemen. Pim zit al vol plannen om opnieuw in actie te komen voor Kinderhulp, met de verkoop van rookworsten en ander lekkers. Bedankt voor je hulp Pim!

foto Pims kaas 29 okt 21
Pim overhandigt een mooie cheque van €340,- aan Kinderhulper Chantal

Wil jij – net als Pim – in beweging komen voor Actie Pepernoot van Kinderhulp? Fantastisch, jouw hulp kunnen we goed gebruiken. Neem een kijkje op ons actieplatform en start een actie!

Leestip