Al jaren kan Kinderhulp rekenen op de steun van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Tijd om de handen formeel ineen te slaan: Slagharen is nu officieel partner van Kinderhulp!

Een dag vol onbezorgd plezier, inclusief feestelijk snackmenu. Al jaren mogen wij kinderen blij maken met een geweldig dagje uit in Slagharen. Zo ontvingen we in 2019 een torenhoge stapel entreetickets, waarmee 10.000 (!) kinderen in armoede konden genieten van een zorgeloos dagje uit. En ook in 2020 – buiten de eerste en tweede lockdown om – lieten we gezamenlijk vele kinderen een onvergetelijke dag beleven in het Wilde Westen van Slagharen. Ook dit jaar worden entreetickets beschikbaar gesteld voor kinderen en gezinnen in armoede, om ze een onvergetelijke dag in het Wilde Westen van Slagharen te laten beleven zodra het park weer opengaat.

Wat een glimlach dat oplevert zie je op onderstaande foto. Deze jongen bezocht in februari 2020 – op een zonnige winterse dag – samen met zijn moeder het pretpark. 

Slagharen Yes

De samenwerking in 2021

Attractie- & Vakantiepark Slagharen steunt ieder jaar één goed doel en heeft in 2021 gekozen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Wat dit precies betekent voor onze samenwerking kun je lezen op de officiële partnerpagina.

Partnerpagina Slagharen