Met veel plezier kijken we terug op onze landelijke collecteweek. In april trokken duizenden vrijwilligers eropuit voor Kinderhulp, gewapend met collectebussen, collecteborden en online collectebussen. Samen hebben ze dit jaar € 650.000 opgehaald! Dit bedrag is van onschatbare waarde om kinderen in armoede te blijven ondersteunen.

Van 15 tot en met 20 april 2024 vond onze landelijke collecteweek plaats. Duizenden vrijwilligers gingen langs de deuren voor kinderen en jongeren in armoede. Of het nou regende of de zon scheen, ze gingen op pad en werden beloond met mooie gesprekken en gevulde collectebussen. Ook de online collectebussen bleven rinkelen en waren volop zichtbaar op sociale media. Daarnaast waren de “collecteborden” met QR-codes wederom een succes, waardoor mensen digitaal konden doneren aan Kinderhulp. In totaal hebben 6500 collectehelden dit mooie resultaat bereikt.

Van onschatbare waarde

De opbrengst van de collecte wordt gebruikt om kinderen tot 21 jaar te ondersteunen die in Nederland in armoede opgroeien. We helpen met zowel grote als kleine dingen, die kinderen de kans geven om mee te doen. Dat onze hulp hard nodig is, blijkt uit de vele aanvragen die wij dagelijks binnenkrijgen. We zetten alles op alles om ook dit jaar zoveel mogelijk kinderen te helpen.

Doe jij volgend jaar ook (weer) mee?

We zijn altijd op zoek naar collectanten en mensen die willen helpen met de organisatie van de huis-aan-huis collecte in hun buurt. Volgend jaar vindt onze collecteweek plaats van 14 t/m 19 april 2025. Doe jij mee? Alle hulp is welkom! Meld je alvast aan via de onderstaande knop.

Ik meld me aan

Header datum collecte 2024