Je kent het vast wel, aftellen totdat je op vakantie gaat. Helaas kennen niet alle kinderen in Nederland dit gevoel. Voor hen is op vakantie gaan een ver-van-hun-bed-show. Zij gaan nooit op vakantie. Stichting KidsvaKANSie brengt hier verandering in!

‘Vakantie voor iedereen!’, zo luidt het motto van Oostappen Groep Vakantieparken. Daarom steunen zij Stichting KidsvaKANSie Zeeuws Vlaanderen – een initiatief van serviceclub Kiwanis Zeeuws Vlaanderen in samenwerking met Kinderhulp.

260 gezinnen toch op vakantie
De doelstelling van Stichting kidsvaKANSie Zeeuws Vlaanderen is kansarme gezinnen de mogelijkheid te bieden om toch op vakantie te gaan.

“We willen gezamenlijk kansarme gezinnen met kinderen uit heel Nederland de mogelijkheid bieden een vakantie te vieren in Zeeuws Vlaanderen. Daarmee helpen we kinderen, maar zullen we ook Zeeuws Vlaanderen als vakantieland in de schijnwerpers zetten”, aldus Gert-Jan Mensink, voorzitter van Stichting KidsvaKANSie en lid van de projectencommissie van serviceclub Kiwanis.

Gedurende 5 jaar zal iedere week een vakantie worden geschonken, in totaal 260 vakanties, waarvan Oostappen Groep Vakantieparken de locatie beschikbaar stelt.

Eerste vakanties groot succes
Inmiddels hebben de eerste gezinnen kunnen genieten van een heerlijke vakantie in Zeeuws Vlaanderen. Als bedankje ontvingen wij deze prachtige tekening!