Een dagje naar Beekse Bergen, Walibi of een avondje naar de bioscoop? Deze dingen zijn helemaal niet vanzelfsprekend voor ruim 300.000 kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Thuis is er geen geld voor extraatjes. Jij kunt ervoor zorgen dat een kind, net als vriendjes en vriendinnetjes, tóch van een dagje uit kan genieten. Hoe? Doneer jouw Air Miles!

Hoe het werkt?

Air Miles doneren aan een goed doel is al lange tijd mogelijk. Kinderhulp is één van de goede doelen waar jij jouw Air Miles aan kunt geven. Met deze Air Miles kunnen wij een “Dagje Uit” inkopen. Denk aan kaartjes voor de bioscoop, een pretpark of dierentuin. Daarnaast gebruiken wij de gedoneerde Air Miles voor Actie Zomerpret, zodat we kinderen ook tijdens de zomervakantie blij kunnen maken met een dagje onbezorgd plezier!

Doneer jouw air miles

Doe jij ook mee? Je kunt al vanaf 1 losse Air Mile doneren! Ga naar de website van Air Miles, log in en geef aan hoeveel Air Miles je wilt doneren.

Doneer nu

Nu ook te horen op de radio!

Heb jij onze radiocommercial al voorbij horen komen op jouw favoriete zender?

Samen sparen, samen beleven, samen delen.

Onze partner Air Miles verdubbelt nu (actie loopt tot en met 30 juni 2023) de eerste 1.000 bioscoopkaarten die worden gedoneerd, zodat we zoveel mogelijk gezinnen een heerlijk uitje kunnen geven.

Lees meer over deze actie