Niets gevonden.

Doneer nu jouw Air Miles

Wat als je alleen maar kunt dromen van een gezellig dagje uit? Je op school niet mee kunt praten over de leuke dingen die je in de vakantie gedaan hebt?

In Nederland groeien heel veel kinderen op in armoede, ruim 300.000 kinderen. Zij staan vaak aan de zijlijn en voelen zich daardoor buitengesloten. Dat moet anders en daar zet Kinderhulp zich voor in. Met jouw Air Miles help jij ons om kinderen een leuk dagje uit te geven. Een dag om grote mensenzorgen voor heel even te vergeten en gewoon kind te zijn. Dat gun jij ze toch ook?

Doneer jouw Air Miles voor een dagje uit voor een kind in armoede!

Door het formulier hiernaast in te vullen en jouw Air Miles te doneren kun jij kinderen in Nederland blij maken met bijvoorbeeld één van de onderstaande dagjes uit. Elke Air Mile is van harte welkom!

  • Voor 2.400 Air Miles kan een kind op safari in de Beekse Bergen
  • Voor 2.450 Air Miles kan een kind een spetterende dag beleven in Duinrell
  • Voor 3.000 Air Miles kan een kind olifanten van dichtbij zien in Wildlands
  • Voor 3.800 Air Miles kan een kind zich verwonderen in het Sprookjesbos van de Efteling

Jouw Air Miles saldo checken? Dat kan heel gemakkelijk door het invullen van je kaartnummer op www.airmiles.nl.

 

Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.

Wij maken je erop attent dat de verstrekte gegevens worden opgenomen in het Air Miles bestand en behandeld worden conform de geldende privacy wetgeving.

Op de website van Air Miles kan je meer lezen over het doneren van Air Miles.

Kijk het formulier nog eens na, het vakje dat rood kleurt bevat een fout.

Bedankt voor je donatie!

Meer informatie of vragen?

Naast het doneren van Air Miles kun je Kinderhulp ook op heel veel andere manieren helpen. Bijvoorbeeld door een eenmalige of structurele gift, het opzetten van een actie, een periodieke schenking of door Kinderhulp op te nemen in je testament.

Wil je meer hierover weten of heb je andere vragen? Kijk dan op onze overzichtspagina, waar we alle mogelijkheden op een rij hebben gezet. Of neem contact op met Esther Brunink. Zij is te bereiken op 0570 – 645 602 of via esther@kinderhulp.nl en helpt je graag verder.