Niets gevonden.

Wat als je alleen maar kunt dromen van een gezellig dagje uit? Je op school niet mee kunt praten over de leuke dingen die je in de vakantie gedaan hebt?
Ieder kind verdient toch volop zomeravontuur?

In Nederland groeien heel veel kinderen op in armoede, ruim 300.000 kinderen. Zij staan vaak aan de zijlijn en voelen zich daardoor buitengesloten. Dat moet anders en daar zet Kinderhulp zich voor in.
Met jouw Air Miles help jij ons om kinderen een leuk dagje uit te geven. Een dag om grote mensenzorgen voor heel even te vergeten en gewoon kind te zijn. Dat gun jij ze toch ook?

Jouw Air Miles saldo checken? Dat kan heel gemakkelijk door het invullen van je kaartnummer op www.airmiles.nl.

Doneer jouw Air Miles voor een dagje uit voor een kind in armoede!

Door op de website van Air Miles in te loggen, kun je jouw Air Miles doneren en kun jij kinderen in Nederland blij maken met bijvoorbeeld één van de onderstaande dagjes uit. Elke Air Mile is van harte welkom!

  • Voor 2.600 Air Miles kan een kind op safari in de Beekse Bergen
  • Voor 2.600 Air Miles kan een kind een spetterende dag beleven in Duinrell
  • Voor 1.100 Air Miles kan een kind naar de bios
  • Voor 4.200 Air Miles kan een kind zich verwonderen in het Sprookjesbos van de Efteling

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen over het doneren van Air Miles, neem dan contact op met de klantenservice van Air Miles via: https://www.airmiles.nl/klantenservice
Naast het doneren van Air Miles kun je Kinderhulp ook op heel veel andere manieren helpen. Bijvoorbeeld door een eenmalige of structurele gift, het opzetten van een actie, een periodieke schenking of door Kinderhulp op te nemen in je testament.

Wil je meer hierover weten of heb je andere vragen? Kijk dan op onze overzichtspagina, waar we alle mogelijkheden op een rij hebben gezet.