Niets gevonden.

Actie Pepernoot

Met Actie Pepernoot zorgen wij ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond, want voor 1 op de 9 kinderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Help jij ons om van december weer een feestje te maken? Elke euro is er een!

Tot groot verdriet komt de Sint bij duizenden kinderen niks brengen op 5 december, terwijl vriendjes en buurtkinderen wél een cadeautje krijgen. Wij vinden dat zij er gewoon bij moeten kunnen horen en de beleving van pakjesavond verdienen! Daarom organiseren we, met behulp van de VriendenLoterij, al sinds 2000 jaarlijks de Actie Pepernoot.

Dit doen we voor kinderen zoals Naud, die ieder jaar weer vol verwachting zijn verlanglijstje invult. Zijn verhaal lees je hieronder.

Een donatie doen?

Daar zijn wij, en de kinderen, heel erg blij mee. Klik hier om een donatie te doen. Alvast bedankt!

Wist jij dat in 2017...

Het verhaal van Naud

“Zes jaar geleden lachte het geluk me toe. Ik was zwanger van Naud en kocht samen met mijn grote liefde Diederik een prachtig huis. Op mijn werk had ik een stap teruggedaan om voor ons kindje te zorgen. Helaas werd Diederik verliefd op een ander. Ons droomhuis werd verkocht en ik stond er plotseling alleen voor met een kind, een parttime baan en een flinke hypotheekschuld.

Het is nu elke maand een puzzel: er moet eten op tafel komen en Naud heeft regelmatig nieuwe kleren nodig. De geldzorgen zijn stressvol. Ik heb slapeloze nachten als de wasmachine een raar geluid maakt… Een grote(re) uitgave kan ik me echt niet veroorloven. Dat wij het minder breed hebben dan zijn klasgenootjes ziet Naud inmiddels heel goed. Dat is confronterend, vooral in de decembermaand. Net als andere jaren zal het Sinterklaasfeest ook nu weer bestaan uit niet meer dan een snoepje en een kleinigheidje. Tenminste als er geen onverwachte uitgaven tussendoor komen…”
Marijke (38), de moeder van Naud (6)

Met jouw hulp zorgt Kinderhulp ervoor dat kinderen zoals Naud er ook gewoon bij kunnen horen en volop genieten van een onvergetelijke pakjesavond!  
Een donatie doen? Dat kan hier, alvast bedankt!

* Het verhaal van Naud is gebaseerd op waarheid, wegens privacy worden een andere naam en foto gebruikt.