Niets gevonden.

Actie Pepernoot

Met Actie Pepernoot zorgen wij ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond, want voor 1 op de 9 kinderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Help jij ons om van december weer een feestje te maken? Elke euro is er een!

Tot groot verdriet komt de Sint bij duizenden kinderen niks brengen op 5 december, terwijl vriendjes en buurtkinderen wél een cadeautje krijgen. Wij vinden dat zij er gewoon bij moeten kunnen horen en de beleving van pakjesavond verdienen! Daarom organiseren we, met behulp van de VriendenLoterij, al sinds 2000 jaarlijks de Actie Pepernoot.

Dit doen we voor kinderen zoals Kim, die ieder jaar weer vol verwachting haar verlanglijstje invult. Haar verhaal lees je hieronder.

Een donatie doen?

Daar zijn wij, en de kinderen, heel erg blij mee. Klik hier of op de button hieronder om een donatie te doen. Alvast bedankt!

Wist jij dat in 2016...

Het verhaal van Kim

Voor de zevenjarige Kim is december helemaal geen feestje. Alleenstaande moeder Annelies houdt - als al haar vaste lasten zijn betaald - 50 euro per week over om van te leven. Sinterklaas gaat verdrietig genoeg aan haar deur voorbij. Dat is niet alleen pijnlijk voor Kim, maar ook voor Annelies zelf. Het is niet gek dat zij rond pakjestijd met buikpijn rondloopt, als ze aan haar favoriete persoon op de wereld moet uitleggen dat er geen cadeautje voor haar is. Wanneer Kim op school komt heeft ze als enige geen leuke verhalen te vertellen, ze hoort er niet bij.

Met jouw hulp zorgt Kinderhulp ervoor dat kinderen zoals Kim er ook gewoon bij kunnen horen en volop genieten van een onvergetelijke pakjesavond!  
Een donatie doen? Dat kan hier, alvast bedankt!