Niets gevonden.

Kinderkookboek

Yes, ons nieuwe Kinderkookboek is uit! De opbrengst van het boek gaat naar Kinderhulp en zetten we in om kinderen te helpen die in Nederland in armoede opgroeien.
Het boek is te koop in de boekhandel, via bol.com en uiteraard kan het boek via onderstaand formulier ook hier besteld worden. 

Bestelformulier

× Kinderkookboek (€ 17,95 per stuk).

Ik betaal in totaal
€ 21,61
via iDeal.

Kijk uw postcode nog eens na.
Kijk uw huisnummer nog eens na.


Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.

Gezond & Lekker Koken

Proeven, voelen, ruiken en smaken combineren... koken is een leerzame ontdekkingsreis. Door met kinderen te koken gaat er een wereld voor ze open. Samen leer je van alles over hoe je een product bereidt, waar het vandaan komt en wat je wel en niet lekker vindt smaken. Zelf eten maken is bovendien gezonder, goedkoper en lekkerder!

Daarom riepen wij iedereen op om ons zijn favoriete recept op te sturen. Dat waren er veel! We hebben een mooie selectie gemaakt en kunnen met trots zeggen dat het kookboek van Kinderhulp gemaakt is door én voor kinderen en hun ouders. Het staat boordevol lekkere, gezonde en betaalbare recepten.
Met vier weekmenu’s en bijbehorende boodschappenlijsten geven we een voorzet om effectief in te kopen en toch iedere dag weer wat anders te eten samen. Ook vind je budgettips, recepten om gezond te snacken of om gewoon wat feestelijks op tafel te zetten.

Het allermooiste is natuurlijk dat je door een kookboek te kopen, ook een kind helpt dat in armoede leeft. Dus waar wacht je nog op, bestel snel ;-)

 

Meer zien?

Op ons YouTube kanaal vind je de komende tijd regelmatig nieuwe recepten-video's.
Klik op de link hieronder en abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven.