Laten we samen zoveel mogelijk mensen helpen!

Wist je dat maar liefst 1 op de 12 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? Juist in deze koude wintermaanden is dat een serieus probleem. Het betekent dat duizenden kinderen zonder warme jas of stevige schoenen naar school gaan. Of ’s nachts geen oog dicht doen omdat een fatsoenlijk (dek)bed ontbreekt…

Opgroeien in armoede laat ook diepe mentale sporen na. Deze kinderen maken er het beste van, maar het gebrek aan geld is altijd voelbaar. Omdat Kinderhulp vindt dat ieder kind een zorgeloze jeugd verdient, springen we bij waar de nood het hoogst is. En hoe meer mensen ons daarbij helpen, hoe meer kinderen kunnen rekenen op een warme start van het nieuwe jaar.

Armoede kan iedereen overkomen. Laten we daarom juist in deze bijzondere tijd rond kerst even stilstaan bij mensen die het niet breed hebben. Als we met heel Nederland de schouders eronder zetten, kunnen we ons doel bereiken en 2500 kinderen een warme toekomst geven. Sommige kinderen hebben dringend behoefte aan warme kleding, terwijl anderen juist een goed dekbed nodig hebben. Samen kunnen we zoveel mogelijk kinderen een gelukkige en warme start van het nieuwe jaar bezorgen. Doe ook mee en geef ze warmte!

Campagnebeeld Morris

Deel de actie ook met je vrienden!

deel het op social media en laat het weten

We hebben al 0 kinderen kunnen helpen

Samen helpen we
het 1e KIND met een warme start!

meter-visuals €0 €75 €150

Een kind helpen kost €150:
We hebben nog maar €0 nodig.

Ja ik help mee!

Donateur worden?

Wil je ons liever iedere maand, per kwartaal of jaarlijks steunen? Heel fijn! Klik hier om donateur te worden.

Indien meer giften binnenkomen dan nodig zijn voor deze actie, dan besteden we uw gift aan soortgelijke projecten. En altijd om de levensomstandigheden van kinderen in armoede in Nederland te verbeteren.