Laten we zoveel mogelijk kinderen warmte geven, juist in deze tijd!

Wist je dat maar liefst 1 op de 12 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? En door de stijgende kosten voor energie en levensonderhoud, is dat deze winter een nog groter probleem. Het betekent dat duizenden kinderen letterlijk in de kou staan. Steeds meer gezinnen moeten de eindjes aan elkaar knopen. Verwarmingen blijven uit om kosten te besparen. En ook geld voor een warme jas of stevige schoenen ontbreekt.

De kinderen maken er het beste van, maar opgroeien in armoede laat diepe mentale sporen na. Als we samen de schouders eronder zetten, kunnen we een heleboel kinderen een warme start in het nieuwe jaar bezorgen. Doe ook mee en geef ze warmte!

Wat doen wij met jouw donatie?

Onze campagne Geef ze warmte is in volle gang en we willen zoveel mogelijk geld ophalen. Voor € 150,- kunnen wij al 1 kind een warme start geven in het nieuwe jaar. Alle donaties zijn welkom, zodat we zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen!

 

Jouw donatie wordt omgezet in o.a.:

– een nieuwe, warme winterjas

– passende, stevige winterschoenen

– een warm dekbed

– een goed bed

– passende, warme winterkleding

Wil je meer doen?

Wij zijn erg blij met alle donaties. We krijgen daarnaast ook veel hartverwarmende reacties dat men meer wil doen. Ook dat kan! Word donateur van Kinderhulp en doneer automatisch een vast bedrag per jaar, kwartaal of maand. Klik hier om donateur te worden.

Deze mensen gingen je voor

coby

€25.00

is nodig

3 February 2023

baas beheer bv

€150.00

Voor de mensen in Oekraine nav bericht in Telegraaf dit weekend

30 January 2023

Ria

€150.00

Dat moet!

12 January 2023
Bekijk alle donaties

Meer over Geef ze warmte

Wat fijn dat je doneert aan Kinderhulp om kinderen die in Nederland in armoede leven, een warme start te kunnen geven. Wil je meer informatie over waar jouw geld naar toe gaat? Of over onze Scrooge Live show? Lees dan ook deze artikelen:

De campagne loopt tot en met 8 januari. Daarna zullen we gaan kijken hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald en hoeveel kinderen we kunnen helpen aan een warme start!

Vragen?

Heb je nog vragen over deze campagne? Bekijk dan de antwoorden op veelgestelde vragen.

We hebben al 2316 kinderen kunnen helpen

Samen helpen we
het 2317e KIND met een warme start!

€0 €75 €150

Een kind helpen kost €150:
We hebben nog maar €125 nodig.

Ja, ik help mee!

Nieuws

Dagboek van moeder Fiona

Tijdens Scrooge Live vertelde moeder Fiona over haar geldzorgen. De stress, de dilemma’s en vooral: het allerbeste ervan maken. Vandaag deelt ze haar dagboek. Hoe is het als je de eindjes aan elkaar moet knopen, maar ook je dochtertje een zorgeloze jeugd wilt geven?

Lees verder

Dagboek van moeder Kathlijn

Tijdens Scrooge Live vertelde moeder Kathlijn over haar geldzorgen. De stress, de dilemma’s en vooral: het allerbeste ervan maken. Vandaag deelt ze haar dagboek. Hoe is het als je de eindjes aan elkaar moet knopen, maar ook je kinderen een zorgeloze jeugd wilt geven?

Lees verder