Niets gevonden.

De collecte

Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten langs de deuren met een collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit jaar is de collecteweek van maandag 15 april t/m zaterdag 20 april. Wil jij je ook inzetten voor de kinderen die in Nederland in armoede leven? We kunnen je hulp goed gebruiken!

We zijn namelijk op zoek naar mensen die ons willen helpen met het organiseren van de collecte. De plaatselijke organisatoren van de collecte zijn onmisbaar. Kort samengevat:

  • maak je collectanten enthousiast om te collecteren,
  • ben je het aanspreekpunt voor de collectanten,
  • zorg je ervoor dat zij de benodigde collectematerialen krijgen en weten in welke straat zij kunnen collecteren
  • en tel en stort je na afloop van de collecte de opbrengst.

Uiteraard krijg je een heldere uitleg, word je goed begeleid en heb je een duidelijk overzicht middels ons digitale collectesysteem. In de meeste gevallen zijn de collectanten voor jouw wijk al bekend.

Het kost je een paar uur van je tijd in februari, maart en april. Een kleine tijdsinvestering, met een groots effect op de levens van veel kinderen die opgroeien in armoede. Met de opbrengst van één collectebus kunnen wij bijvoorbeeld al zorgen voor een warme winterjas of een dagje uit.

Help je mee? Vul het formulier in en meld je aan als Plaatselijk Organisator.

Heb je nog vragen of wil je liever alleen collectant worden, dat kan natuurlijk ook. Ga naar kinderhulp.nl/collecte en neem contact met ons op.

Meld je aan als Plaatselijk Organisator

Je hebt een veld foutief ingevuld! Kijk welk veld gedeeltelijk rood is geworden!

Je email is succesvol verzonden, er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Let op: er wordt geen bevestigingsmail verstuurd!